FreeBees in het kort

Hieronder is een korte uitleg te vinden over alles wat je van FreeBees moet weten.

BP Merel wijzend

FreeBees is het spaarprogramma van bp. Bij aankoop van brandstof en shopartikelen spaar je FreeBees. Die kun je dan online of in een winkel uitgeven bij een van onze partners. Kun je nog niet kiezen? Bij FreeBeesShop.nl vind je ook een ruim assortiment van cadeaukaarten.

Beginnen met sparen kan door een FreeBees-kaart op te halen bij een bemand bp station, of klik hier om een digitale spaarkaart aan te maken. Laat de barcode dan scannen bij een transactie en de FreeBees worden direct automatisch bijgeschreven. Uiteraard kun je ook je FreeBees-kaart toevoegen aan de BPme-app, dan spaar je automatisch FreeBees als je met de app betaalt.


Om nog sneller te sparen kun je bij je persoonlijke promoties kijken. Hier staan regelmatig acties voor je klaar om extra FreeBees te sparen of een leuk extraatje te verdienen.


Heb je een FreeBees-kaart die nog niet geregistreerd is? Doe dit dan direct, zo kun je je saldo en transacties bekijken en krijg je toegang tot persoonlijke acties. Om FreeBees te kunnen inwisselen is het noodzakelijk dat je kaart geregistreerd is.