Word FreeBees-miljonair!

Wat zou jij doen met 1 miljoen FreeBees?

Iedereen droomt er wel eens van om miljonair te worden, jij toch ook? Met FreeBees heb je nu de kans om miljonair te worden, je kunt namelijk tot wel 1 miljoen FreeBees winnen. Daarnaast maak je wekelijks kans op een van de 650 overige prijzen. Klik op de knop om in te loggen en lees hieronder de instructies om je deelname te activeren.

Inloggen
Pieter met kado

Zo doe je mee!

1. Log in; 2. Scrol naar je persoonlijke actieoverzicht; 3. Activeer de promotie en tank 20 liter bij bp.

Er vindt tot en met 28 oktober iedere week een trekking plaats op woensdag. Om kans te maken op een prijs hoef je enkel minimaal 20 liter bij bp te tanken én je deelname te activeren op freebees.nl of via BPme. Let op: doe dit allebei in de 7 dagen voorafgaand aan een trekking. De volgorde waarin je dit doet maakt niet uit. Als je aan beide voorwaarden voldoet zie je een bevestiging in je persoonlijke actieoverzicht (het kan een halve dag duren voordat dit verwerkt is).

Elke week maak je kans op de volgende prijzen:

500 X 1.000 FreeBees 100 X 5.000 FreeBees 50 X 10.000 FreeBees

We trekken de winnaars van de weekprijzen op 23 en 30 september en 7, 14, 21 en 28 oktober.

Op 28 oktober wordt ook de winnaar van de hoofdprijs van 1 miljoen FreeBees getrokken. Hier maar je automatisch kans op als je aan minimaal één weektrekking hebt deelgenomen. Hoe vaker je hebt deelgenomen, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs.

Na elke trekking kun je op woensdag vanaf 15:00 uur controleren of je een prijs hebt. Dit doe je heel makkelijk via je persoonlijke actiepagina op freebees.nl (hieronder en op de homepage nadat je bent ingelogd) of via BPme.

Veel succes!

Bekijk de volledige actievoorwaarden.